Keitä ovat budjetistit?

Blogin takaa löytyvät kolmekymppiset helsinkiläissiskokset. Molemmat ovat tilanteessa, jossa omistusasunto ja vakituinen työ mahdollistavat (ainakin teoriassa) varallisuuden kasvattamisen. Vuosien varrella tulot ovat kasvaneet opiskelijabudjetista, mutta menot ovat kasvaneet kummasti samassa suhteessa. Kulujen karsimiseksi ja säästöön jäävän osan kasvattamiseksi otetaan käyttöön budjetointi. Jotta pennoset saadaan poikimaan, tarkoitus on opetella pienin askelin sijoittamista. Haaveissa siintää myös sijoitusasunto.

Blogissa tullaa käsittelemään hyvin avoimesti molempien taloudellista tilannetta, palkkaa, lainoja, sijoituksia jne., joten bloggaaminen tullaan tekemään anonyymisti – kutsutaan kirjoittajia vaikkapa lapsuuden lempinimillä Maura ja Doris. Maura on koulutukseltaan valtiotieteiden maisteri ja Doris kauppatieteiden maisteri. Molemmat ovat asiantuntijatehtävissä.

Tässä blogissa tullaan käsittelemään aiheita liittyen henkilökohtaiseen talouteen, kulutukseen, säästämiseen, sijoittamiseen ja mitä nyt mieleen juolahtaa rahan maailmaan liittyen. Toivottavasti kiinnostuit!

Table_laptop_phone_calendar_coffee

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s