Miten ylläpitää sosiaalista elämää samalla kun säästää?

Monelle säästämistä vaikeuttaa sosiaalinen elämä. Miten vähentää kuluja, kun tulee kutsuja afterworkeille ja näkemään ystäviä ravintoloihin – joko illalliselle, brunssille tai ihan vaan ”parille”?

Se, että karsii kuluja ja koittaa jemmata rahaa sukanvarteen, ei tarkoita sitä, että kavereiden näkemisestä pitäisi tinkiä. Aina ei tarvitse varata pöytää uusimmasta trendiravintolasta ja tilata maistelumenua viineineen. Olemme kehittäneet kaveriporukan kanssa konseptin, jossa hoituu yhdessäolo, liikunta ja syöminen kaikki samassa. Kokoonnumme jonkun luokse, käymme kävelyllä ja ostamme samalla ruoka-aineet. Sitten kokkaamme ja lopuksi syömme. Loistava konsepti, jossa saa viettää useamman tunnin ystävien kanssa, hoitaa päivän urheilut ja pääsee vielä syömäänkin! Kaiken lisäksi rahaa säästyy merkittävästi. Esimerkiksi brunssi Helsingissä kustantaa noin 30 euroa ja illallinen helposti 50 euroa. Sen sijaan itse tehty ruokamme maksaa yleensä noin 7 euroa per henkilö, riippuen siitä, mitä menulta löytyy sillä kertaa.

WhatsApp Image 2018-02-28 at 07.05.03

Itsetehty brunssi

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s