Helmikuun kulut

Doriksen helmikuusta ensimmäinen viikko kului edelleen Thaimaan lämmössä. Kuten tammikuun kulukatsauksessa kerroin, suurin osa reissun ruokailuista hoitui joululahjaksi saadulla matkarahalla. On rehellisesti sanottava, etten enää osaa sanoa, paljonko rahaa reissuun meni helmikuun puolella. Niinpä tämän kuun kulukatsaus sisältää oikeasti vain kolmen viikon kulut.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tulot: Nettopalkka 2 523

Kulut:

  • Asuminen 370
  • Sijoitukset 155
  • Opintolainan lyhennys 82
  • Ruoka 176
  • Auto 320
  • Vaatteet ja sisustaminen 0
  • Ravintolat 10
  • Kosmetiikka ja kampaaja 0
  • Liikunta & terveys 136
  • Lahjat & muut 76

Kulut yhteensä: 1 307        

Helmikuu oli outo kuukausi henkilökohtaisen talouden kannalta, muutenkin kuin matkan takia. Muutin asuntolainan lyhennyksen eräpäivän ja pankin sekoilun takia minulta veloitettiinkin pelkkä korko helmikuussa eikä lyhennystä ollenkaan. Noh, ensi kuussa kuulemma lähtee tililtä taas normaali summa. Suunnittelin jo laittavani ylimääräisen siirron asuntolainatilille, mutta lähitulevaisuudessa on (toivottavasti!) edessä suuri investointi, joten päätin mieluummin kerryttää käteisvaroja tässä kuussa. Tästä investoinnista lisää myöhemmin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s