Helmikuun kulukatsaus Maura

Maura vietti noin puolet helmikuusta lomamatkalla, mikä näkyy helmikuun kuluerittelyssä sekä ravintolakuluissa että vaateshoppailussa, vaikka tämänkertainen lomakohde tarjosi poikkeuksellisen vähän ostosmahdollisuuksia. Mauran helmikuu näyttää tältä:

Tulot:

Nettopalkka 3490

Menot:

Asuminen 890

Sijoitukset 150

Ruoka 250

Auto 500

Vaatteet ja sisustaminen 210

Vakuutukset 120

Ravintolat 180

Kosmetiikka ja kampaaja 0

Matkustelu 260                                                                

Lääkkeet, terveys 30

Lahjat ja muut 100

Menot yhteensä: 2680

Kuluerittelyssä ollaan pelkkää helmikuuta tarkastellessa 810 euroa plussan puolella. Tammikuussa puolestaan oltiin matkakulujen takia selkeästi miinuksella, joten kuluerittelyjä on hyvä tarkastella pidemmällä aikavälillä.

Helmikuuta tarkastellessa huomioni kiinnittyy jo jonkin aikaa pohdinnassa olleeseen asiaan: Kuinka paljon minun olisi hyvä siirtää säästöihin ja sijoituksiin kuussa? Tällä hetkellä siirrän 150 euroa kuukausittain, mutta kuinka paljon isompi summa voisi olla vielä käytännön elämän kannalta kivuton? Helmikuun kuluanalyysin perusteella intouduin nostamaan kuukausisäästösumman 450 euroon – katsotaan, miltä tuo tuntuu käytännössä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s