Doriksen maaliskuun kulut

Maaliskuun kuluja katsoessa meinaa päätä huimata. Koko kuukausi oli miinusmerkkinen, eli yli 5 000 euron kulut ylittivät roimasti nettotulot. Se kuitenkin oli hyvin tiedossa, koska maaliskuulle osui isoja kulueriä – suurimpana niistä Budjetistien ostama sijoitusasunto, joka nosti sijoituksiin menevää rahasummaa. Maaliskuussa ostin myös lahjoja niin ystäville kuin puolisollekin. Mukana on myös poikkeuksellisen suuri ravintolakulu, mutta kyseessä oli ainutkertainen vierailu ravintola Oloon, joten sallittakoon se tämän kerran. Päivittäistavaroissa hamstrasin alennusten takia varmaan parin vuoden tarpeisiin muun muassa pesuaineita.

Tulot:

 • Nettopalkka 2 523
 • Lahjaraha 280
 • Behold, osinkoja, ekaa kertaa evör, 17

Kulut:

 • Asuminen 880
 • Sijoitukset 2 434
 • Opintolainan lyhennys 82
 • Ruoka ja päivittäistavarat 172
 • Auto 317
 • Vaatteet ja sisustaminen 193
 • Ravintolat 162
 • Kosmetiikka ja kampaaja 84
 • Liikunta & terveys 207
 • Lahjat & muut 619

Kulut yhteensä: 5 068

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kulujen osalta kuukausi oli siis hyvin poikkeuksellinen. Suurin kuluerä meni kuitenkin sijoituksiin, joten en oikeastaan harmittele massiivisia kulujani. Lisäksi hyödynsin lopputalven aleja ja ostin tarpeelliset talviulkoilukengät hyvällä alennuksella. Myönnetään silti, että kuluissa oli myös ns. turhia kuluja, kuten kukkia kotia piristämään. Tulopuolella sain tililleni osinkoa ensimmäistä kertaa ikinä! Huikeat 16,59 euroa! 😀

Tämmöinen kuukausi siis tällä kertaa, huhtikuu toivottavasti hieman pienemmin kuluin!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s