Onnistunut huhtikuu

Doriksen tulot olivat huhtikuussa noin 150 euroa tavallista korkeammat, koska töissä tarjoutui mahdollisuus tehdä poikkeuksellisesti ylityökorvattua viikonlopputyötä. Normaalisti ylityöt tehdään ”omasta tahdosta” ja ne hyvitetään saldotunteina. Hetken ehdin miettiä, etten jaksa käyttää valmiiksi kuormittavassa työtilanteessa viikonloppuna niin paljon aikaa työntekoon, mutta sitten muistin, miten lempi-podcastissani aina kannustetaan pyrkimään hankkimaan sivutuloja ja kasvattamaan nykyisiä tuloja. Ja onneksi jaksoin, koska nyt se näkyy tilillä! Lisärahalle onkin tarvetta, koska kesälomareissuun uppoaa tässä kuussa rahaa.

 

Tulot:

 • Nettopalkka 2676

Kulut:

 • Asuminen 880
 • Sijoitukset 179
 • Opintolainan lyhennys 82
 • Ruoka ja päivittäistavarat 259
 • Auto 357
 • Vaatteet ja sisustaminen 18
 • Ravintolat 13
 • Kosmetiikka ja kampaaja 83
 • Liikunta & terveys 20
 • Lahjat & muut 50
 • Hyväntekeväisyys 30

Kulut yhteensä: 1 971

 

Kulut olivat mielestäni melko hyvällä tasolla. Mistään en erityisesti pihistellyt, mutta mitään turhia ostoksia ei ollut. Ruokaan ja päivittäistavaroihin tosin meni tavallista enemmän rahaa, koska ostin parvekekukkia ja –viljelmiä varten tarvikkeita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s