Lomarahat

Doris kuuluu siihen onnekkaaseen joukkoon, joka saa tänä kesänä kesälomarahat. Tilille kilahti 1 260 euroa normipalkan päälle, jee! Työsuhteenihan ei ole kestänyt niin pitkään, että olisin ehtinyt ansaita täyttä palkallista lomaa, mutta tämä oli itselleni tärkeä asia työsopimusta neuvoteltaessa ja onneksi työnantaja suostui siihen (neuvottelu meni kaavalla: haluan kk-palkan X, työnantaja ehdotti Y:tä, ehdotin Z:aa plus täydet lomat ja lomarahat – toimi).

unnamed

Loma-aktiviteetti.

Tällä hetkellä Budjetistit lomailevat Etelä-Euroopassa. Matka on jo maksettu etukäteen, joten varsinaiseen lomaan ei nyt tulleita lomarahoja tarvitse laittaa. Pärjäsin jo aiemmalla rahatilanteella, enkä laskenut mitään myöhemmin saapuvien lomarahojen varaan, joten nyt saapunut summa on pelkkää ekstraa. Aionkin laittaa suurimman osan siitä säästötilille, koska kuten aiemmin totesin, pahan päivän puskurirahoissani on kasvattamisen tarvetta. Osan jätän käyttötilille siltä varalta, että täällä matkalla tulee tehtyä ostoksia tuttuun lomatahtiin, eli massiivisesti.

Yksi kommentti artikkeliin ”Lomarahat

  1. Paluuviite: Doriksen heinäkuu | Budjetistit

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s