Miksi maksaa maltaita kampaajalla, kun halvalla saa hyvää – kokemuksemme Cuttersista ja alennuskoodi

*Kaupallinen yhteistyö: Cutters

Tiedättekö sen fiiliksen kun tekee jonkun mahtavan löydön alennuksesta, löytää juuri sen tuotteen, jota on pitkään etsinyt? Löysimme tällaisen ratkaisun hiusten leikkaamiseen tutustuttuamme Cuttersiin!

Viime keväänä ei tullut käytyä kampaajalla ja kesällä juurikasvu alkoi olla massiivinen. Toimistolle palaaminen, saati juhliin meno, ei ollut näköpiirissä ja aloin miettimään, uskaltaisinko kokeilla kotona värjäämistä – koska jos lopputulos olisikin huono, ei moni sitä näkisi. Niinpä uskaltauduin ostamaan markettivärin ja sain äitini sutimaan värin päähäni. Lopputulos oli erinomainen! Jopa niin hyvä, että aloin täysin kyseenalaistamaan 200 euron kampaamokäyntini… Vaikka hiusväri oli mintissä, alkoi latva kuitenkin olemaan melkoisen huonossa kunnossa ja kipeästi leikkauksen tarpeessa. Silloin muistin lukeneeni uudesta kampaamokonseptista, jossa jokaiselle taataan leikkaus 15 minuutissa hintaan 24,99 euroa. Tätähän oli testattava! Latasin appin, katsoin lähimmän salongin ja hurautin kauppakeskukseen. Siellä klikkasin itseni jonoon, menin salonkiin, odotin hetken, että edellinen asiakas valmistui ja pääsin leikkaukseen. 15 minuuttia myöhemmin hiukset oli kauniisti leikattu ja salongista asteli ulos tyytyväinen asiakas.

Olen jo aiemmin miettinyt, miksi maksan “salonkielämyksestä”, johon kuuluu hiustenpesua ja päänhierontaa, melkein 200 euroa. Käytyäni Cuttersissa totean, että siitä maksaminen on turhaa. Osaan pestä hiukseni itse ja saamalla alle 25 eurolla kauniin hiustenleikkuun olen äärimmäisen tyytyväinen. Suhtaudumme intohimoisesti arjen säästövinkkeihin ja Cuttersin edulliset mutta laadukkaat hiustenleikkuupalvelut sopivat tähän paremmin kuin hyvin. 

Cutters on alun perin norjalainen kampaamoketju, joka toimii Pohjoismaissa. Suomessakin Cutters on toiminut jo lähes kaksi vuotta. Cuttersiin mennään ilman ajanvarausta ja hinta on aina sama 24,99 euroa. Palveluun kuuluu hiustenleikkuu, muttei mitään muuta, kuten hiustenpesua, väriä tai raitoja. 

Luonnollisesti hehkutin kokemustani myös Mauralle ja nyt pääsimmekin kaupallisen yhteistyön merkeissä yhdessä käymään Cuttersilla hiustenleikkuussa!  Cuttersin salonkeja löytyy monesta kaupungista ja pääkaupunkiseudullakin kahdeksan kappaletta, ja me suuntasimme Espoon Sellon salonkiin. Kampaajamme oli todella ystävällinen ja ammattitaitoinen, ja hänellä oli erinomaisia ideoita kummankin hiuksien leikkaamiseen. Cuttersilla on myös oma tuotelinja, josta heti ensikokeilulla suolasuihke ja hiusöljy tekivät ihmeitä talven latistamalle tukalle.

Molempien hiukset leikattiin ja lisäksi saimme mukaan shampoota ja kahta erilaista hoitoainetta. Molempien leikkuuseen meni suunnilleen vartti, ehkä hieman kauemmin (mutta hinta on kestosta huolimatta aina sama). Olimme todella tyytyväisiä molempien lopputulokseen! Spa-henkistä elämystä päänhierontoineen Cuttersista ei saa, mutta jos arvostaa laadukasta lopputulosta ja halpaa hintaa, voimme lämpimästi suositella sitä!

Nyt pääsemme tarjoamaan lukijoillemmekin mahdollisuuden käydä kokeilemassa Cuttersin hiustenleikkuuta! Koodilla c4mjwb lukijamme saavat ensimmäisen hiustenleikkuun ilmaiseksi! Koodi on voimassa 31.3.2021 asti. Sen voi käyttää joko Cutters-sovelluksen kautta tai antamalla sen parturi-kampaajalle Cutters-salongissa ennen rekisteröitymistä. Sovelluksen voi ladata App Storen tai Google Playn kautta ja lähimmän salongin löydät täältä.

Oletko sinä säästänyt kauneudenhoitoon liittyvistä kustannuksista? Millaisia vinkkejä sinulla on kulujen karsintaan?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s