Miljoonan asuntosalkku

Ihmisillä on monenlaisia harrastuksia. Minun siskoni Doris harrastaa exceleitä. Se on aivan hyvä harrastus, varsinkin asuntosijoittajalle. Doris on lisäksi todella älykäs, joten hänen excelinsä ovat erittäin hyviä ja asuntosijoitustemme kannattavuus perustuukin juuri niihin.

Photo by micheile dot com on Unsplash

Eräänä iltana muutama kuukausi sitten sain innostuneen ja Giffien täytteisen (katsokaa whatsappin gif-hausta hakusanalla Million!) viestin Dorikselta: kunhan seuraava asuntokauppamme menee maaliin, on meillä kasassa miljoonan euron arvoinen asuntosalkku! Laina-asteemme on varmaan kaikkia mahdollisia oppikirjojen suosituksia korkeampi, mutta siitä lisää tuonnempana – miljoonan arvoisen salkun saavuttaminen on mahtava rajapyykki!

Asuntokauppa meni maaliin, ja miljoonan euron arvoinen salkku on kasassa. Haastattelin Dorista tilanteesta klassisen urheiluhaastattelun keinoin.

Miltä nyt tuntuu?

Hienolta, uskomattomalta ja velkaiselta. Matkalla on vuodatettu ainakin hikeä ja verta ja lähes kyyneleitäkin, mutta on tämä sen arvoista!

No mutta kiva. Entä mikä on ollut menestyksesi salaisuus?

Iso palkka, vielä isompi säästöaste ja jättimäinen velka. Kiitos myös pankeille luottamuksesta, ilman teitä olisi saatu näinä vuosina kasaan korkeintaan kaksi asuntoa!

Totta, ja pankit ovatkin kehuneet aina exceleitäsi kovasti. Eräs nimeltämainitsematon tanskalaislähtöinen pankki sanoi niiden peittoavan heidän omat vastaavansa mennen tullen. Onko muita terveisiä kotikatsomoihin?

Miljoonasalkun pyörittäminen käy jo työstä, mutta on sen arvoista!

Photo by Eyestetix Studio on Unsplash

Kiitos Dorikselle mietteistä! Koska meitä ajaa eteenpäin muiden tavoitteiden lisäksi laiskuus, olemme alusta lähtien pyrkineet tekemään itsellemme selkeät prosessit, dokumenttipohjat ja toimintamallit. Miljoonan salkku on jo kooltaan sellainen, että sen pyörittämiseen olisi hyvä olla jonkinlainen CRM. Täytyykin vinkata tämä Doriksen seuraavaksi excel-harjoitukseksi!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s