Kesäkuun kulukatsaus

Doriksen kesäkuun kulut olivat hyvinkin maltilliset, kun ottaa huomioon, että sinne osui Budjetistien lomareissu, jossa shoppailtiin hyvinkin paljon. Muuten kulutus pysyi oikein hyvin aisoissa. Matkalle olimme ottaneet Airbnb-majoitukset, joten säästimme ruokakuluissa pitkän pennin laittamalla itse ruoat ravintolassa käymisen sijaan. Rakastamme matkustelua ja vaatteiden, kenkien ja laukkujen ostelua, muttemme ole suuria kulinaristeja, joten tällaiset kulutusvalinnat sopivat meille. Tulopuolella kesäkuuta helpottivat onneksi lomarahat, mitkä nostivat kesäkuun nettotuloja todella mukavasti. Sitten itse lukuihin!

Tulot:

 • Nettopalkka 3 782

Kulut:

 • Asuminen 880
 • Sijoitukset 175
 • Opintolainan lyhennys 92
 • Ruoka ja päivittäistavarat 197
 • Auto 221
 • Vaatteet ja sisustaminen 701
 • Ravintolat 12
 • Kosmetiikka ja kampaaja 45
 • Liikunta & terveys 130
 • Matkustelu 323
 • Koira 44
 • Lahjat & muut 238

Kulut yhteensä: 3 056

Kesäkuussa tulot jäivät shoppailuista huolimatta 726 euroa plussalle, kiitos lomarahojen. Koska Doriksen perheeseen on nyt muuttanut pieni koiranpentu, jäänevät loppukesän kulut pienehköiksi. Ainakin nyt tuntuu, että pentu vie kaiken ajan ja sen sosiaalistaminen ei kauheasti kuluta rahaa, kun esittelemme sille erilaisia ihmisiä ja paikkoja. Siinä kuluu lähinnä bensaa, nameja ja pari Helsingin sisäistä julkisen liikenteen lippua.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vielä täytyy loppuun hehkuttaa Budjetistien lomareissua! Sopiva määrä lepoa, urheilua, relaamista, kulttuuria ja paljon aurinkoa tulivat todella tarpeeseen! Lisäksi kävimme todella hyviä keskusteluja molempien urasuunnitelmista – niiden pohtiminen kun meinaa välillä unohtua hektisessä arjessa.

Nauttikaahan ihanista kesäkeleistä!

 

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s